Przemysł napojowy i owocowo warzywny

Czy wiedzą Państwo jak przetwarzać naturalne zasoby i wykorzystywać potencjał innowacji technologicznych w swoim biznesie gastronomicznym? Oferujemy uzdatnianie wody: chłodzącej, lodowej, kotłowej i chłodniczej. Jest to niezastąpiony sposób na zwiększenie wpływu przedsiębiorstwa na wsparcie środowiska naturalnego, a równocześnie - zaoszczędzenie!

Uzdatnianie wody dla gastronomii

Wytwarzamy dla Państwa rozmaite typy urządzeń, dzięki którym możliwe jest przywrócenie do użytku wód z chłodni, lodówek czy kotłów. Wśród nich znajdują się między innymi flotatory, bioreaktory membranowe, konstrukcje i układy ułatwiające dezynfekcję na bieżąco czy tzw. pasy filtracyjne. Służą one do zwalczania zanieczyszczeń i osadu. Chętnie odpowiemy na Państwa pytania z zakresu tej usługi, w wybranej przez Państwa formie kontaktu!

Projektujemy i dostarczamy sprawdzone technologie. Oferujemy instalacje wykonane „pod klucz” z zakresu oczyszczania wody i ścieków przeznaczone dla przemysłu owocowo-warzywnego. Oferowane przez nas rozwiązania zgodne są najwyższymi standardami jakości, odznaczają się stabilnością oraz wysoką efektywnością procesu.

 

Zakres naszych produktów :